Twee verdachten van diefstal in afzonderlijke gevallen klemgereden door politie

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben woensdag 10 januari twee verdachten in afzonderlijke gevallen klemgereden en aangehouden.

Omstreeks 15.30 uur werd via het Command Center van de politie de melding ontvangen van een voertuig dat betrokken was bij een diefstal. Nadat de leden van RBTP daarop inspeelden werd het voertuig na een achtervolging in de Ramgoelamweg klemgereden en werd de 33-jarige bestuurder H.B. aangehouden. De man probeerde aan zijn aanhouding te ontkomen nadat hij door de politie gesommeerd werd het voertuig tot stilstand te brengen. Maar hij ramde een lijnbus en een pick-up waarna hij tot stilstand kwam. De verdachte en het voertuig werden aan de politie van ressort Santo Boma overgedragen.

Enkele uren daarna, omstreeks 18.30 uur, kreeg het RBTP weer via het Command Center een dievenmelding en deze keer op een adres aan de Abraham Samsonstraat. De 39-jarige verdachte R.A. kon snel in de Kwattaweg worden aangehouden en overgedragen aan de politie van Bureau Munder.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!