Tamannaah Bhatia verovert het internet stormenderhand 

Tamannaah Bhatia is niet alleen een ervaren actrice, maar ook een fenomenale danseres. Hoewel elk nummer van haar een impact lijkt te hebben, was de waanzin die werd gecreëerd door haar bewegingen op het populaire nummer ‘Kaavaalaa’ uit Rajinikanths film ‘Jailer’ eenvoudigweg ongeëvenaard.

Onlangs creëerde Tamannaah dezelfde magie opnieuw toen ze haar danstalent demonstreerde op de sets van ‘Stree 2.’ In een virale video die op social media circuleert, is Tamannaah te zien in een geheel zwart ensemble, vrolijk dansend naast twee andere mensen, waarbij ze hun bewegingen perfect synchroniseren met de aanstekelijke beats van ‘Kaavaalaa.’

Tammy swingt op het Kaavalaa-nummer op de sets.  Volgens een bericht van News18 Showsha zal Tamannaah een speciale rol spelen in ‘Stree 2’, een langverwachte horrorkomedie. Het artikel suggereert dat de actrice zich zal uitleven op een vrolijke dans, waarvan de shoot al is gedaan. De track zal naar verwachting net zo pakkend zijn als ‘Kamariya.’

De beslissing om Tamannaah te casten werd beïnvloed door haar indrukwekkende staat van dienst aan hitnummers, waardoor ze de ideale keuze was voor de rol. Bovendien zal dit bijzondere optreden de eerste keer zijn dat Tamannaah het scherm deelt met Rajkummar Rao.

‘Stree 2’, geregisseerd door Amar Kaushik, is het vervolg op de gelijknamige blockbuster-horrorkomedie uit 2018. De film bevat een met sterren bezaaide cast, waaronder Rajkummar Rao, Shraddha Kapoor, Pankaj Tripathi, Aparshakti Khurrana en Abhishek Banerjee in de hoofdrol. 

error: Kopiëren mag niet!