Minister Amoksi bezoekt 83-jarig slachtoffer beroving te Domburg

De  minister van Justitie en Politie (JusPoL), Kenneth Amoksi,  heeft een bezoek gebracht aan de 83-jarige Girjasing Cornelly, het slachtoffer van een brute overval door drie criminelen te Domburg. 

Het slachtoffer, dat afhankelijk is van een rollator, ontving de bewindsman dinsdag 9 januari thuis bij haar samen met haar twee volwassen kinderen Rosita en Aniel Girjasing. 

Oma Cornelly vertelde in tranen wat haar was overkomen die bewuste dag. “Efu  mi ben dede fa den pikin fu mi bo du”,aldus de zeer emotionele Oma Cornelly. 

De bewindsman zei, dat het hem zeer getroffen heeft na het zien van enkele video’s waarop te zien is hoe de vrouw wordt beroofd, en kon het niet nalaten een bezoek te brengen aan de familie. Amoksi begrijpt dat  Oma Cornelly getraumatiseerd is en hij zal daarom zorgen voor de begeleiding vanuit zijn ministerie. 

Hij overhandigde een fruitmand aan de bejaarde vrouw. Bij dit bezoek was overigens ook aanwezig inspecteur van politie Romeo Mando die gestationeerd is als de commandant van de politiepost Domburg, zo bericht het ministerie van Justitie en Politie.

error: Kopiëren mag niet!