Pacers verslaan Celtics in Thriller; Haliburton verlaat met blessure

In een spannende NBA-wedstrijd heeft Bennedict Mathurin van de Indiana Pacers twee cruciale vrije worpen gemaakt met slechts 0,6 seconden op de klok, waardoor de Pacers de Boston Celtics nipt versloegen met 133-131 in Indianapolis. Mathurin leidde de Pacers met 26 punten, maar de overwinning kwam mogelijk met een prijs, aangezien Pacers-guard Tyrese Haliburton met een hamstringblessure uitviel en niet meer terugkeerde in het spel.

Jaylen Brown van de Celtics scoorde een seizoenshoogte van 40 punten in het verlies. Ondertussen, Jrue Holiday had een sterke prestatie voor de Celtics met 21 punten, 6 rebounds en 6 assists, terwijl Jayson Tatum rustte vanwege een pijnlijke enkel.

In andere wedstrijden: de Chicago Bulls versloegen de Charlotte Hornets in overtime met 119-112, ondanks een wankel einde van de reguliere speeltijd. De Utah Jazz overwonnen de Milwaukee Bucks met 132-116, vooral dankzij een sterke eerste helft. De Oklahoma City Thunder won met 136-128 van de Washington Wizards, waarmee er een eind kwam aan een verliesreeks van twee wedstrijden. De Miami Heat claimden een 120-113 overwinning thuis tegen de Houston Rockets, met significante bijdragen van Tyler Herro en Bam Adebayo. Tot slot boekten de Los Angeles Clippers een overtuigende 138-111 overwinning op de Phoenix Suns, gesteund door een sterke prestatie van Paul George en James Harden.

error: Kopiëren mag niet!