Politie rijdt kappende broers klem – Verdachten kapten 7 november 19-jarige jongen voor winkel

De politie van bureau Geyersvlijt ging dinsdag 7 november vorig jaar naar een winkel aan de Bonistraat, nadat zij een melding kreeg dat daar een slachtoffer met een kapwond was.

Ter plaatse troffen de agenten de 19 jarige M.R. aan die niet aanspreekbaar was. Het slachtoffer, die al door een ingeschakelde ambulance werd behandeld, vertoonde een gapende wond vanaf een handpalm naar zijn pols toe.

Volgens een getuige stond het slachtoffer M.R. voor een winkel aan de Bonistraat toen een witte auto plotseling voor de winkel stopte. Daarbij stapten twee mannen, waarvan 1 met een houwer, uit. M.R. werd meteen door een van die mannen aan zijn kraag vastgehouden, terwijl de andere man hem met de houwer bewerkte. 

Na de mishandeling reden de mannen met gierende banden weg en wisten zich enige tijd schuil te houden.

Na goed speurwerk van het Regio Bijstand Team-Paramaribo werden de verdachten vrijdag 5 januari op verschillende plekken klemgereden en aangehouden. De 45 jarige R.B. en de 43 jarige M.B., twee broers, gaven beiden toe de mishandeling te hebben gepleegd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt verder verricht door de politie van bureau Geyersvlijt, zo bericht de politie Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!