Tanishaa Mukerji vindt Ajay Devga een lief mens

Tanishaa Mukerji bespreekt de steun van Ajay Devgn tijdens haar uitdagende carrière; Siddharth Kanan interviewt haar. Ajay kwam tussenbeide tijdens haar 2-3 jaar zonder werk en regelde een secretaresse, KS Sanjay.

Tanishaa bewondert Ajay als een “lieflijk” mens. Tanishaa wees aanvankelijk filmaanbiedingen af ​​vanwege een gebrek aan aansluiting op scripts. Ze speelde in Neal ‘n’ Nikki, Sarkar, Tango Charlie en One Two Three. Tanishaa Mukerji(zusje van Kajol), deelt een liefdevolle relatie met haar zwager Ajay Devgan.

De actrice herinnerde zich onlangs de tijd dat de acteur tussenbeide kwam om haar te steunen in haar falende carrière. In een interview met Siddharth Kanan besprak Tanishaa hoe Ajay Devgan kwam om haar te steunen toen ze te maken kreeg met een uitdagende periode van ongeveer 2-3 jaar zonder werk. Volgens haar observeerde Ajay de situatie en besloot in te grijpen om haar door de moeilijke fase van haar carrière te helpen.

Tanishaa vertelde dat Ajay in beeld kwam na haar eerste lancering, en in de tijd dat haar carrière zich in een neerwaarts traject bevond. Tanishaa vertelde dat ze er in de beginfase van haar carrière, ondanks het feit dat ze verschillende filmaanbiedingen had ontvangen, ervoor koos om daar niet op in te gaan vanwege een gebrek aan aansluiting bij de scripts. Volgens haar misten die films inhoud en diepgang, wat een bijzondere tijd in de industrie vertegenwoordigde toen ze binnenkwam.

error: Kopiëren mag niet!