Nostalgische gadget brengt een toetsenbord naar de iPhone

DOOR NINIAN CARTER
5 januari 2024 – Clicks Technology heeft het Creator Keyboard voor iPhone Pro-modellen onthuld: een toetsenbord/hoes met fysieke knoppen dat degenen die de dagen van Nokia- en BlackBerry-handsets missen, zal opwinden.

Voorafgaand aan de CES-technologiebeurs van volgende week in Las Vegas heeft Clicks Technology het Creator Keyboard voor iPhone Pro-modellen onthuld – een fysiek toetsenbord/hoesje met knoppen dat degenen die handsets missen van de dagen vóór de smartphone, zal opwinden.

De hoes past nauw om de Apple iPhone en heeft een verlengd onderste gedeelte met een toetsenbord dat sommigen van ons een nostalgische flashback zal bezorgen, die terugdenkt aan de glorieuze dagen toen Nokia en BlackBerry de wereld van de mobiele telefoons regeerden.

Het is echter niet alleen een gimmick. Het toetsenbord biedt voordelen zoals het gevoel van blind typen en door het toetsenbord van het scherm te verwijderen wordt de weergavegrootte enorm vergroot.

Een andere nuttige innovatie van het apparaat zijn de sneltoetsen, waarbij gebruikers speciale functies kunnen gebruiken, zoals CMD + H om naar het startscherm te navigeren, of CMD + Space om Spotlight-zoeken te starten.

Clicks Creator Keyboard kan nu worden gereserveerd, kost $ 139, en wordt in februari verzonden.

error: Kopiëren mag niet!