Gigi Hadid dumpt Leonardo Dicaprio voor Bradley Cooper

Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid waren een jaar af en aan samen. Maar sinds oktober 2023 worden Bradley Cooper en het supermodel regelmatig met elkaar gespot in New York, terwijl Leonardo weer heel vertrouwd met allerlei jongere modellen wordt gezien.

En alhoewel Bradley en Gigi hun relatie zo veel mogelijk uit de spotlights houden, schijnen ze het enorm goed met elkaar te kunnen vinden. Bradley en Gigi hebben immers elk een jonge dochter uit een eerdere relatie en kennen veel van elkaars vrienden. Daarnaast hebben ze een belangrijke gemeenschappelijke vriendin: het model Irina Shayk, de ex van Bradley en de moeder van zijn kind. Irina wordt de laatste tijd gelinkt aan de sporter Tom Brady.

Bradley bezit sinds kort ook een huis in de buurt van de ouders van Gigi, daar het model daar vaak verblijft met haar dochtertje. Het grote leeftijdsverschil lijken ze geen probleem te vinden. Gigi is 28 jaar, terwijl Bradley 48 jaar is.

Leonardo is overigens 49 jaar. Hij is te zien in zijn nieuwe film Killers of the Flower Moon. Bradley heeft ook een nieuwe film uit: Maestro.

error: Kopiëren mag niet!