Dwayne Johnson heeft kaal hoofd vanwege andere reden dan gedacht wordt…

The Rock is een imposante verschijning met zijn enorme gespierde lijf, vriendelijke glimlach en zachtaardige ogen. Maar waarom is de stoere ster uit Jumanji en Black Adam eigenlijk kaal?

Dwayne Johnson is al jaren een van de meest rijke en beroemde sterren in Hollywood. Bij zijn imago hoort dat kale hoofd. Als twintiger had hij echter een flinke kuif. Zit kaalheid dan bij hem in de familie of lijdt hij aan alopecia?

Gelukkig vroeg iemand zich dat af op X en was Dwayne genegen zelf antwoord te geven. Hij schreef bij een oud GIFje: “Ik ben niet kaal, omdat ik kaal werd. Ik ben kaal omdat mijn haar het midden hield tussen afro en het haar van de balzak van een lama.” Zijn eerlijke, humorvolle antwoord doet volgers lachen. Een aantal zegt terecht dat een afro ook prima is. Een ander tikt dat ze hem nu volgt vanwege zijn ‘hoogstaande poëzie’.

Feit is dat Dwayne als American football-atleet flink wat haar had. Maar bij zijn start als WWE-worstelaar besloot zijn team dat dat haar eraf moest. Dat paste beter bij het imago dat ze voor hem creëerden. Hij liet het daarna zo.

error: Kopiëren mag niet!