Deepika Padukone deelt virale Maestro-scene 

Deepika Padukone heeft Bradley Cooper’s Maestro geprezen, die hij schreef, regisseerde en waarin hij speelde. De film zou hem wel eens zijn eerste Oscar kunnen opleveren. Temidden van alle rondetafelgesprekken met acteurs, regisseurs en jaarlijsten heeft Deepika Padukone haar eigen oordeel gegeven over de beste acteerprestatie van het jaar (of misschien meerdere recente jaren).

Ze ging naar Instagram om een ​​scène uit Bradley Cooper’s Maestro te delen en noemde het een van de ‘grootste’ van de afgelopen tijd.

Het delen van de virale scène van het London Symphony Orchestra uit de biopic van Leonard Bernstein op haar IG-verhalen, gepost door een cinefiel account. Ze schreef: ‘Aah deze scène! Waarschijnlijk een van de mooiste optredens die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt.”

Bradley Coopers vervolg op A Star Is Born, Maestro werpt een liefdevolle blik op het leven van Leonard Bernstein en vrouw Felicia Montealegre.

Bradley schrijft, regisseert en speelt samen met Carey Mulligan een portret van de publieke en private kant van de legendarische componist en dirigent. Bradley deelde ook zijn zorgen over het filmen van de virale scène. Hij zei tijdens een vertoning van de film in Los Angeles: “Die scène waar ik me zo zorgen over maakte omdat we het live deden … ik werd live opgenomen. Ik moest ze dirigeren. En ik heb zes jaar lang geleerd hoe ik zes minuten moest dirigeren en 21 seconden muziek. Ik kon de rauwe versie krijgen van hoe ik net Leonard Bernstein [dirigent] zag in de kathedraal van Ely… En dat moest ik dus bestuderen.’

De film, die nu op Netflix wordt gestreamd, zal naar verwachting een grote kanshebber zijn tijdens het prijzenseizoen, vooral vanwege Mulligans doorleefde, decennia durende vertolking van een kunstenaar die in de schaduw leeft van een genie en een vrouw die worstelt met de compromissen die ze heeft gesloten.

Deepika was vorig jaar te zien in twee blockbusters, Pathaan en Jawan. Haar volgende films die uitkomen zijn onder meer Fighter en Kalki AD 2898. Ze schittert tegenover Hrithik Roshan in Fighter en met Prabhas en Amitabh Bachchan in Kalki AD 2898.

error: Kopiëren mag niet!