Britney Spears zegt nooit meer terug te keren naar muziekindustrie

Britney Spears heeft gezegd dat ze “nooit meer zal terugkeren naar de muziekindustrie” nadat vorige week geruchten opdoken dat ze van plan was terug te keren naar de studio.

De popster reageerde op beweringen in de Amerikaanse media dat ze songwriters aan het opstellen was voor een tiende studioalbum. “Voor alle duidelijkheid: het meeste nieuws is onzin!!!” schrijft de zanger op Instagram.

“Ze blijven maar zeggen dat ik me tot willekeurige mensen wend om een ​​nieuw album te maken. Ik zal nooit meer terugkeren naar de muziekindustrie!!!”

Sommige media hadden gesuggereerd dat Julia Michaels en Charlie XCX als medewerkers waren aangewezen. Maar Spears voegde eraan toe dat ze alleen muziek voor de lol schreef en onthulde ook dat ze de afgelopen twee jaar meer dan twintig liedjes voor andere mensen had geschreven.

“Ik ben een ghostwriter en ik geniet er echt zo van!!!” schreef de zangeres, bekend van hits als Baby One More Time, Oops!… I Did It Again en Toxic.” De post ging vergezeld van Guido Reni’s renaissanceschilderij met de titel Salome met het hoofd van Johannes de Doper.

In augustus 2022 bracht Spears haar eerste nieuwe muziek uit sinds ze werd vrijgelaten uit een conservatorium dat bijna elk aspect van haar leven beheerste. Hold Me Closer – een duet met Sir Elton John – markeerde de terugkeer van Spears naar de muziek na een onderbreking van zes jaar.

Fans hebben haar opgeroepen om terug te keren naar de muziek en hoewel ze eerder heeft laten doorschemeren dat ze huiverig is om terug te keren naar de industrie, is dit de eerste keer dat ze dit ondubbelzinnig heeft uitgesloten.

Vorig jaar publiceerde ze haar memoires, getiteld ‘The Woman in Me’, waarin ze het leven onder conservatorium beschreef en onthulde dat ze een medische abortus had ondergaan tijdens een relatie met Justin Timberlake. De artiest schreef destijds: “Vooruitgang boeken in mijn muziekcarrière is momenteel niet mijn focus. “Het is tijd dat ik niet iemand ben die andere mensen willen; het is tijd om mezelf daadwerkelijk te vinden.”

error: Kopiëren mag niet!