Paris Hilton deelt foto van beide kinderen in bijpassende pyjama

Paris Hilton deelt een zeldzame glimp van haar gezin van vier, en we kunnen niet over hun bijpassende pyjama heen. Vorige week deelde de tv-persoonlijkheid, 42, een diavoorstelling met foto’s op haar persoonlijke Instagram-account, waarin zijzelf en haar man, Carter Reum, poseren met hun twee kinderen, Phoenix, bijna 1, en Londen, 1 maand.

De eerste foto toont het gezin van vier personen zittend op de trap in hun huis. Hilton houdt baby London vast en Phoenix zit op de schoot van zijn vader. Het hele gezin draagt ​​een bijpassende rood geruite pyjama, inclusief de jongste (wiens gezicht niet zichtbaar is).

De tweede foto toont een openhartige foto van het gezin, gevolgd door foto’s van Hilton die Phoenix en haar chihuahua vasthoudt. Het onderschrift luidt: “Vrolijk kerstfeest vanuit het Hilton-Reums! Begin 2023 had ik me nooit het geluk en de dankbaarheid kunnen voorstellen die ik op dit moment zou voelen [rood hart emoji] Mijn prachtige gezin van vier, mijn sprookjesdroom die uitkomt!”

Hilton en Reum stapten in 2021 in het huwelijksbootje tijdens een uitbundige bruiloft in Bel Air. Ze verwelkomden hun eerste kind, Phoenix, via een draagmoeder in januari 2023. De trotse moeder maakte het spannende nieuws op Instagram bekend door een foto te delen waarop ze de hand van haar zoon vasthoudt. “Je bent al meer dan in woorden bemind”, schreef ze met een emoji met een blauw hart. Vervolgens onthulde Hilton in november 2023 dat ze haar gezin compleet maakte door een dochter toe te voegen, London, ook via draagmoeder. “Dankbaar voor mijn kleine meisje”, schreef Hilton bij de Instagram-post.

error: Kopiëren mag niet!