Angelina Jolie verandert haar kenmerkende stijl met patchworkjas

Het is geen geheim dat Angelina Jolie de voorkeur geeft aan een lange zwarte jas. Maar voor haar nieuwste streetstyle-uitje voegde ze een subtiele draai toe aan haar kenmerkende bovenkleding.

Vorige week bracht de Eternals-ster een bezoek aan 57 Great Jones Street, de locatie van haar vlaggenschip Atelier Jolie-winkel, die connecties heeft met artiesten Andy Warhol en Jean-Michel Basquiat. Bij de gelegenheid was Jolie weer gehuld in nog een lange zwarte jas, hoewel het deze keer gerafelde witte canvaspatches bevatte met zwarte schetsfiguurtekeningen die langs de mouwen en revers waren gestikt. Bovendien werd een bronzen bloemmotief geborduurd nabij de lange zoomlijn van de jas. Jolie knoopte de tailleband van de jas vast en legde het kledingstuk over een zwarte jumpsuit met een geometrisch gestreept ontwerp en zwarte leren laarzen met spitse neus en een blokhak.

Als accessoire voegde ze een zwarte zonnebril en een grote zwarte draagtas toe. Jolie droeg dezelfde jas toen ze de dag ervoor Atelier Jolie bezocht, toen ze werd vergezeld door de 20-jarige zoon Pax Jolie-Pitt. Die dag stijlde ze de jas op dezelfde manier: ze droeg hem met een vloeiende zwartfluwelen broek, zwartleren laarzen met spitse neus en dezelfde grote zwarte draagtas.

Pax ging een kleurrijkere route, in een felblauw T-shirt gecombineerd met een zwarte jas, een zwarte broek, zwart-witte sneakers en een zwarte gebreide muts.

De Academy Award-winnende actrice en regisseur sprak vorige maand met Bazaar over de lancering van Atelier Jolie. “Er gebeurt zoveel dat ons verdeelt, en het is essentieel dat we samen tijd creëren en delen. Eén aspect van de wereld van vandaag is de drang om net als anderen te zijn en trends te volgen. Het leidt niet naar de plek waar je je het meest levend voelt”, zei ze.

“Ontdekking en fouten zijn essentieel voor creativiteit. De ooit jonge punk in mij wilde tegen het normale ingaan en de muren beschilderen met de mensen van wie ik hou. Ik hoop dat anderen dat ook doen.”

error: Kopiëren mag niet!