“Op de overheid wachten doe ik niet, anders ga je niet eten”

“Aan centjes komen op een eerlijke manier kan een ieder, je moet alleen de moed hebben, geduld en vooruitstrevend zijn”, zegt Jerrel. Hij is vader van een en kan momenteel niet werken vanwege zijn gezondheid. “Ik zat te stressen want mijn vrouw was de enige kostwinnaar. In aanmerking komen voor steun dacht ik ook, maar ik heb het maar gelaten. Door onderzoek, goed na te denken en steun van mijn gezin heb ik iets voor mezelf kunnen doen.” 

Jerrel ontwerp businesskaarten, jaarkaarten en bij hem kunnen jongeren hun schoolwerk kopiëren voor een redelijke prijs. Daarnaast verkoopt hij koekjes die hij zelf maakt, dranksoorten en enkele antieke goederen die hij van zijn broer krijgt uit het buitenland om te verkopen. “Ik dacht er heel lang over na om iets te doen, met iets beginnen kan, maar je moet financieel ook sterk staan, dus na sparen is het gelukt”, zegt Jerrel. 

“Om de mensen in de buurt op de hoogte te houden dat ik activiteiten thuis ontplooi of werk, heb ik een bord en een kleine koelkast waar je al de dranksoorten ziet die te koop zijn. Ik ben ziek, misschien niet in staat het allerbeste te doen, maar mijn best probeer ik te doen. Op de overheid wachten doe ik niet, anders ga je niet eten, dus ik heb een oplossing gebracht voor mijn situatie. In de toekomst ben ik van plan warme maaltijden te maken en te verkopen, dus mijn eigen keuken open doen. Daaraan werk ik en zal binnen een korte tijd geregistreerd worden. Ik hoop dat veel mensen goed over zaken na denken. Aan het eind heb je alles van je nodig om verder te gaan. Geef niet op en zet je in, aan het eind doe je het niet voor jezelf, maar voor je gezin, kinderen en je toekomst”, aldus Jerrel. 

TM

error: Kopiëren mag niet!