Man (40) lost schoten op auto van man die zijn dochter bij ex-vrouw wil bezoeken

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft in de late avond van maandag 1 januari de verdachte schutter R.A. (40) aangehouden.

R.A. wordt ervan verdacht eerder die avond schoten te hebben gelost met een vuurwapen, waarbij de voor- en achterruit van het voertuig van de bezoeker M.P. werden vernield. 

Een voorbijganger schakelde de politie in, die bij aankomst heeft geconstateerd dat de benadeelde M.P. het adres van zijn ex-partner te Suri Village had aangedaan om zijn dochter te bezoeken. Hij werd echter door de vader en een oom van zijn ex-partner verhinderd, waardoor er een woordenwisseling ontstond tussen de mannen die uitmondde in een schermutseling. Bij die gelegenheid ging het wapen dat R.A. in zijn hand had af, waarbij de auto van M.P. schade heeft opgelopen. 

Zowel het vuurwapen met bijbehorende patronen als de vergunning zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

De schutter werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!