Gouden huwelijk echtpaar Gena-Raghoe 

Dankbaar voor deze bijzondere dag vierde het echtpaar Gena-Raghoe op Eerste Kerstdag hun gouden huwelijksjubileum te midden van hun kinderen en kleinkinderen. Bij deze speciale gelegenheid heeft als regeringsvertegenwoordiger districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman de felicitaties overgebracht namens president Chandrikapersad Santokhi, zo meldt het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost op Facebook.

De heer Shamkisoor Gena, zag het levenslicht in het district Suriname op 6 maart 1947. Op zijn twintigste trad hij bij de Billiton Maatschappij Suriname N.V. in dienst als mijnarbeider tot zijn pensionering. Tuinieren behoort tot zijn hobby.

Mevrouw Nandkoemarie Raghoe is ook geboren in het district Suriname, op 12 oktober 1953. Koken en naar muziek luisteren behoren tot haar hobby’s.

Uit het huwelijk zijn vijf zoons geboren. Ook zijn er acht kleinkinderen. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het Hindoeisme en is verbonden aan de Arische tempel op de hoek van de Indira Gandhi- en Eduard Abrahamsweg.

De sleutel tot hun huwelijk is gelukkig leven, liefde en respect hebben voor elkaar. Het echtpaar ontving van de regerinsvertegenwoordigers een ingelijste foto, een bloemstuk en een geldbedrag.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!