Marvel acteur Chris Hemsworth blijkt een geheim talent te hebben

De gebroeders Hemsworth – Chris, Liam en Luke – blijken niet alleen erg goed te kunnen acteren, maar ook muzikaal te zijn. Althans, dat denken de bekende Australische mannen zelf, zo lijkt het.

Op Instagram heeft Chris een geinige video gedeeld waarin hij met zijn broers duidelijk een hoop lol beleeft. Het drietal is bij elkaar gekomen om kerst met elkaar te vieren en doet dat op bijzondere wijze.

De Hemsworth-broers hebben op die feestdag namelijk ‘muziek’ gemaakt met elkaar. In het filmpje zien we dat Chris achter het drumstel zit, Liam een akoestische gitaar in zijn handen heeft en Luke een microfoon. De heren brengen een cover van het nummer Good Riddance. Muziekliefhebbers zullen waarschijnlijk weten dat deze hit oorspronkelijk van Green Day is.

Chris kennen we natuurlijk allemaal als de mythologische dondergod Thor in de superheldenfilms van Marvel. Liam speelde onder meer een grote rol in de oorspronkelijke The Hunger Games-reeks. Ook Luke is actief als acteur. Zo had hij in de laatste twee Thor-films een geinige rol die bedoeld is als knipoog naar het werk van zijn jongere broer Chris.

error: Kopiëren mag niet!