Shah Rukh Khan is net een heet mes en wij stukjes koude boter

Een gebruiker vroeg aan Orry: “Van buitenaf lijkt Salman Khan de meest gevreesde persoon in de branche. Is dat waar? Zijn mensen in zijn omgeving voorzichtig?” Wie is Orrie? Wat doet hij? Hoeveel verdient hij? Nou, al deze vragen zijn zo 2023! Terwijl we een nieuw jaar ingaan, deed Orhan Awatramani, ook bekend als Orry, een behoorlijk ‘roddelachtige’ ‘vraag me alles’-sessie op Reddit.

Hoewel hij met de meeste antwoorden op safe speelde, waren er hier en daar een paar interessante, zoals: ‘Zijn mensen voorzichtig in de buurt van Salman Khan?’ of zijn wilde beschrijving van Shah Rukh Khan.

Orry werd een sensatie op sociale media nadat hij op elk uitbundig Bollywood-feest werd opgemerkt en werd geklikt door de who’s who van de industrie. Zijn kenmerkende handenrusthouding op zijn foto’s met de beroemdheden werd het gesprek van de dag.

Zijn optreden in Bigg Boss 17 van Salman Khan zorgde ervoor dat mensen erover spraken dat hij 20-30 lakhs vroeg voor een selfie. Natuurlijk was het overdreven, maar Orry weet hoe hij in het nieuws moet blijven en daarom heeft hij ervoor gekozen om deze ‘Ask Me Anything-sessie’ op Reddit te doen.

Een gebruiker vroeg hem: “Van buitenaf lijkt Salman Khan de meest gevreesde persoon in de branche. Is het waar? Zijn de mensen in zijn omgeving voorzichtig?”  Waarop hij eenvoudig antwoordde: “Sorta idk.” 

Dit is een vraag die velen aan een Bollywood-insider zouden willen stellen, omdat Bhai’s uitstraling rond mensen onderwerp van discussie is geweest. Orry beschreef zijn ervaring met Shah Rukh Khan en zei: “SRK is als een heet mes, en wij mensen zijn slechts stukjes koude boter. Hij kan ons er doorheen laten smelten.”

Hij weet heel goed hoe hij een zin moet formuleren om deze viraal te laten gaan op social media. Dat is ook de reden waarom hij zijn ondertitelingsspel altijd goed heeft gedaan.  Terwijl hij sprak over de vraag of Suhana Khan en anderen zich bewust zijn van de verschrikkelijke ontvangst van ‘The Archies’ in de echte wereld, zei hij: “Ik kan niet namens Suhana spreken, maar niemand in Bollywood is dom of zit in een ‘bubbel’. het zijn allemaal heel, heel slimme mensen die zeer goed in contact staan ​​met de werkelijkheid. Je kunt niet zo beroemd en succesvol zijn als je dat niet bent.”

Alles was te veilig om controversieel te zijn, en het was inderdaad een intelligente beslissing van Orry.  Hiermee kon hij een tijdje in het nieuws blijven zonder zijn relaties met de beroemdheden echt te schaden.

error: Kopiëren mag niet!