50 Gouden jaren echtpaar Kartooetomo-Kamsani

Deze week vierde het echtpaar Kartooetomo-Kamsani samen met hun kinderen en overige families de bijzondere mijlpaal, dat zij 50 jaar in de echt zijn verbonden. Als regeringsvertegenwoordiger heeft onder andere districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman de felicitaties overgebracht aan het echtpaar namens de president en de First Lady.

De heer Ngadimin Kartooetomo is geboren in het district Suriname op 26 juni 1947. Hengelen en voetballen behoren tot zijn hobby’s. Mevrouw Soerijati Kamsani zag het levenslicht in het district Suriname op 14 december 1950. Als hobby’s heeft zij hengelen en koken.

Uit het huwelijk zijn twee dochters en drie zonen geboren. Ook zijn er negen  kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Voor het koppel waren het kopen van een eerste voertuig, de herinneringen in Belém, opknappen van hun woning en het groot brengen van hun kroost, de meest waardevolle hoogtepunten. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het Islam en bezoeken zijn de moskee “Islam Sedjati”.

Het echtpaar mocht een bloemstuk en een fotolijst in ontvangst nemen terwijl de middelen die gepaard gaan bij zulk een mijlpaal worden overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar, aldus het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!