Raha’s blauwe ogen doen fans denken aan overgrootvader Raj Kapoor

Het is alweer een dag geleden sinds het papdebuut van Raha Kapoor, en het internet kan niet ophouden met het jongste lid van de Kapoor-clan. Raha, geboren op 6 november 2022 uit acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt, werd door haar ouders altijd uit de schijnwerpers gehouden.

Op Eerste Kerstdag poseerde het gezin van drie voor de media en kreeg iedereen een eerste blik van de jongste Kapoor. Raha is ook te zien op de kerstvieringsfoto’s van de Kapoors.

Fans herinneren zich Rishi Kapoor, de vader van Ranbir, nadat ze haar hadden gezien. Social media worden overspoeld met foto’s waarin Raha wordt vergeleken met Raj Kapoor, Rishi Kapoor en Shashi Kapoor. Maar wat de aandacht van iedereen heeft getrokken, zijn haar ogen. Het lijkt erop dat ze de meest onderscheidende en gewenste genen van de Kapoor-lijn heeft verworven.

Ja, blauwe ogen zijn een erfelijke eigenschap, en de kleur van iemands ogen wordt bepaald door het samenspel van genetica. De oogkleur wordt voornamelijk beïnvloed door de hoeveelheid en het type pigment in het voorste deel van de iris, het gekleurde deel van het oog. De kleur van de ogen wordt bepaald door meerdere genen, waarbij de twee belangrijkste soorten pigmenten melanine zijn (verantwoordelijk voor bruine, zwarte en sommige tinten groene ogen) en lipochroom (verantwoordelijk voor groene, blauwe en grijze ogen).

error: Kopiëren mag niet!