Instituut First Lady schenkt schoolpakketten aan NJI voor kansarme schoolgaande jongeren 

Door het Instituut van First Lady Melissa Santokhi-Seenacherry zijn ongeveer 500 schoolpakketten geschonken aan het Nationaal Jeugd Instituut (NJI),  bestemd voor kansarme schoolgaande jongeren in alle districten. 

Deze pakketten worden via leden van de Jeugdraad Suriname (JRS),  jongeren die nauw betrokken zijn bij het Caricom Youth Ambassadors Programma (CYAP) en het Sustainable Development Goals Youth Ambassadors Programma (SDGYAP), overhandigd aan  jongeren in alle districten. De eerste pakketten zijn verstrekt in Sipaliwini en Commewijne vanaf oktober 2023. 

Via het Jeugdraadslid van het district Sipaliwini, Jonathan Vrede, hebben   hulpbehoevende jongeren in Sipaliwini in de dorpen Pamboko, Abenaston, Kaaiapaati, Jawjaw en Nieuw Aurora, een schoolpakket ontvangen. 

Via het CYAP zijn 50 schoolpakketten overhandigd aan jongeren woonachtig aan de rechteroever van Commewijne. Ook voor het Jeugdraadslid Brandon Wazirali, die samen met Nafia Lalmahomed een steentje heeft bijgedragen aan de distributie van de pakketten aan jongeren in Commewijne, was het een moment van voldoening en empowerment, aldus het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugd.

error: Kopiëren mag niet!