11 rijbewijzen van snelheidsduivels ingevorderd bij snelheidscontrole Indira Gandhiweg

Om de naleving van de verkeersregels in stand te houden, houdt de politie van Regio Midden Suriname op gezette tijden snelheidscontroles.  In de vroege ochtend van donderdag 27 december werd de afdeling Unit Verkeers Midden ondersteund door de afdeling Surveillance Midden om een snelheidscontrole uit te voeren op de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Tout Lui Fautkanaalweg.

Dit resulteerde erin, dat 11 rijbewijzen van zogenoemde snelheidsduivels werden ingevorderd, omdat zij zich schuldig maakten aan het overschrijden van de ter plaatse geldende maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. 

De hoogste snelheid die geflitst werd ter plaatse was 138 kilometer per uur en de laagste was 103 kilometer per uur.

De politie van Regio Midden Suriname vraagt ten overvloede aan de weggebruikers om lering te trekken uit fouten die andere weggebruikers maken. Wekelijks zijn er zware aanrijdingen en verkeersongevallen doordat bestuurders zich op  onverantwoorde wijze op de weg begeven. “Wij hopen dat wij middels dit bericht de bewustwording bij degene die zich hieraan schuldig maken aanwakkeren”, aldus de Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!