Chaos te Atjoni: Groep zwaarbewapende criminelen berooft aantal winkels en lost schoten

De politie van het bureau Atjoni heeft maandag 25 december omstreeks 14.35 uur de melding ontvangen van meerdere berovingen van Chinese winkels te Atjoni door vijf gewapende en gemaskerde mannen die gekleed waren in camouflagepakken.

De verdachten hebben berovingen gepleegd in de winkels Fu Ling en A Tong waar zij na de beroving een wapen hebben achtergelaten. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De buit is voorhands onbekend, de daders zijn er ook met het camerasysteem vandoor gegaan.

Hierna heeft het vijftal met een boot hun vluchtweg voortgezet richting het stuwmeer en hebben de verdachten vermoedelijk aangemeerd te Pokigron of omgeving Dan Ta Bai.

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat de vermoedelijke daders ook voertuigen hebben weggenomen om de berovingen te kunnen plegen. Eenheden van de politie, kammen het gebied af op zoek naar de verdachten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Volgens berichten op social media sloegen de overvallers rond 13.00 uur vrijwel ongestoord hun slag, agenten waren in geen velden of wegen te bekennen.

error: Kopiëren mag niet!