Veroorzaker aanrijding beroofd, daders nog voortvluchtig

Een personenauto en een pickup-truck kwamen zaterdagochtend 23 december rond half acht met elkaar in botsing op de kruising van de Latourweg en de Martin Luther Kingweg. Bij deze aanrijding liep de pickup-truck, die van achter is aangereden tijdens het afremmen, minimale schade op aan de achter-stootbalk, terwijl de personenauto zwaar beschadigd raakte.

De 38 jarige bestuurder van de personenauto, B.S., verklaarde tegenover de politie dat hij kort na de aanrijding beroofd is door twee mannen en een vrouw die zich over hem hadden ontfermd. Een van de mannen rukte zijn halsketting weg en haalde uit zijn broekzak een bedrag van ongeveer SRD 2.500. De andere man pakte een zwarte Calvin Klein tas uit de auto waarin SRD 4.000 en persoonlijke documenten zaten. De vrouw gaf zei daarna tegen de bestuurder om contact op te nemen met de politie. 

Daar hij zenuwachtig was vroeg hij de vrouw om met de politie te praten. Bij die gelegenheid maakte de vrouw zich uit de voeten met de mobiele telefoon van de man.

Het politiebureau Livorno onderzoekt deze zaak verder, zo laat de afdeling Verkeer Regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname weten.

error: Kopiëren mag niet!