SLM wil regionale verbindingen helpen verbeteren

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, wil de connectiviteit binnen de regio helpen verbeteren. De luchtvaartmaatschappij probeert niet alleen zelf operaties uit te voeren, maar ook met partner luchtvaartmaatschappijen samen te werken, aldus CEO Steven Gonesh van de SLM nadat woensdag 20 december de inaugurele vlucht naar Barbados was uitgevoerd. Het is de nieuwe route Paramaribo-Georgetown-Bridgetown.

Eerder deze maand, 13 december, werd de route Paramaribo-Belém weer opgestart, terwijl vijf dagen later een aanvang werd gemaakt met de nieuwe route Aruba-Curaçao-Miami vice versa. Het is het resultaat van de inspanningen tussen de regeringsleiders van de drie landen die hiermee trachten de connectiviteit binnen de regio alsook de capaciteit van de Caricom op het gebied van personen- en goederenverkeer te vergroten. 

President Chandrikapersad Santokhi werd op de inaugurele vlucht naar Barbados vertegenwoordigd door minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), terwijl ook minister Rishma Kuldipsingh van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) aan boord was.

Op de Grantley Adams International Airport op Barbados werden de Surinamers opgewacht door de Barbadiaanse minister Sandra Husbands van Buitenlandse Zaken en Handel. 

error: Kopiëren mag niet!