Stichting Bondru Entertainment mag niet ontevreden zijn over 2023

Stichting Bondru is niet ontevreden over het afgelopen jaar, aangezien het eerste doel is bereikt, namelijk het zichtbaar worden in de samenleving en het in beeld brengen van de scène. Zonder een beeld te hebben van de scène, is het moeilijk beleid maken. Dit neemt de organisatie mee naar het beleidsjaar 2024. 

Stichting Bondru is opgericht op 12 augustus 2022 met als doel de muziekscene te professionaliseren, door onder andere een professionele omgeving te creëren voor muzikanten. Er werd voor de naam Bondru gekozen, omdat het te maken heeft met de bundeling, niet zo zeer een bundeling van groepen of personen, maar een bundeling van krachten, iedereen die een bijdrage kan/wil leveren om de muziekscene naar een grotere hoogte te tillen. De meeste leden zijn allemaal afkomstig uit de entertainmentwereld. 

De stichting wordt voorgezeten door Fabian Sijmor met als ondervoorzitter Theo Clarke. Louise Eduard vervult de rol als secretaris en Carol Krak als penningmeester. De overige bestuursleden zijn Meruschka Arupa (1e algemeen bestuurslid), Henk Jacobi (2e algemeen bestuurslid), Ostafarga Lynch (3e algemeen bestuurslid) ondersteund door Rohit Thakoer (algemeen adviseur). 

De stichting probeert haar bijdrage op verschillende manieren te leveren. Een van de belangrijkste is om voor voldoende incentives te zorgen voor de muzikanten, zodat zij na een bepaalde periode een professioneel niveau kunnen bereiken. Een concreet voorbeeld hiervan is: de organisatie gaat workshops blijven organiseren over diverse onderwerpen die de scene raken, waaronder het belang van het hebben van tenminste een algemeen manager voor een zanger. De organisatie bedankt alle sponsoren die niet hebben geaarzeld voor het leveren van een bijdrage bij de uitvoering van hun eerste twee eerder genoemde projecten. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest. Verder gaat een woord van dank uit naar de gemeenschap, in het bijzonder de media, voor hun medewerking tijdens de mediacampagne in februari. Men kan uitkijken naar meer vervolgacties. Stichting Bondru zal zich blijven inzetten voor de artiesten. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!