Malaika Arora verhoogt temperatuur met verbluffende look 

Malaika Arora is een van die actrices die absoluut met de dag heter wordt. De knaller blijft de temperatuur verhogen met haar glamoureuze uiterlijk. Of het nu een chique broekpak of een kleermakerssari is, Malaika weet hoe ze de aandacht moet trekken. Ze is behoorlijk actief op social media en haar Insta-dagboeken vol fashion-forward looks zijn niets minder dan een schat aan stijlinspiratie. 

Haar nieuwste look in een prachtig bedrukt ensemble is daarop geen uitzondering en zal zeker je etnische garderobe inspireren. 

Dinsdag ging Malaika’s mode-styliste Aastha Sharma naar Instagram en gaf de fans van de actrice een zoete verrassing doordeweeks toen ze een reeks foto’s uploadde van Malaika die eruitzag als een glamourkoningin in een Indo-Westerse outfit.

Met de hulp van visagiste Meghna Butani droeg Malaika nude oogschaduw, mascara-wimpers, gevleugelde eyeliner, blozende wangen, lichtgevende highlighter en een tint glanzende roze lippenstift voor haar make-uplook.

Bijgestaan ​​door haarstylist Madhav Trehan droeg Malaika haar weelderige lokken in een nette knot met een deel van haar haar opengelaten, waardoor haar gezicht prachtig werd omlijst en haar verbluffende uiterlijk werd aangevuld. 

error: Kopiëren mag niet!