Jacqueline Fernandez stapt naar rechtbank tegen Sukesh Chandrasekhar 

Jacqueline Fernandez is naar de rechtbank gestapt, omdat ze Sukesh Chandrasekhar ervan heeft beschuldigd haar ongevraagde berichten en brieven te hebben gestuurd die beangstigend en intimiderend zijn. Haar advocaat heeft nu namens de actrice een verklaring afgegeven. 

Sukesh Chandrasekhar is gearresteerd in de witwaszaak waarvoor ook Jacqueline Fernandez werd gedagvaard. Jacqueline heeft echter elke vorm van associatie met de oplichter ontkend, maar hij blijft haar vanuit de gevangenis brieven schrijven. Hij had onlangs een liefdesbrief aan haar geschreven ter dankzegging, waarin hij haar verschillende looks prees en ook zei: ‘ziet eruit als een wauw’, in navolging van de virale IG-trend. In deze brieven noemt Sukesh haar ‘baby’ en praat met haar over de ‘herinneringen’. 

Jacqueline is nu echter naar de rechter gestapt tegen de oplichter vanwege deze brieven en noemt ze ‘ongevraagd’ en ‘intimiderend’. Jacqueline’s advocaat, Prashant Patil, meende: “Jacqueline Fernandez is door het onderzoek van de politie van Delhi geïdentificeerd als getuige van de vervolging. De politie van Delhi heeft een aanklacht ingediend tegen Sukesh Chandrasekhar, hij is de hoofdverdachte. Volgens de politie van Delhi is Jacqueline nu getuige van de vervolging tegen Sukesh Chandrasekhar. Ze heeft haar verklaring op grond van sectie 164 CRPC ook voor de geachte rechtbanken in Delhi neergelegd. Als ze nu getuige is, moet ze beschermd worden door de opsporingsdiensten. Sukesh Chandrasekhar zou het afgelopen jaar bepaalde ongevraagde brieven hebben geschreven terwijl hij achter de tralies zat. Deze brieven zijn aan Jacqueline gericht en zijn intimiderend, bedreigend en ongevraagd. Dit heeft voor Jacqueline een sfeer van intimidatie en dreiging gecreëerd.” 

Patil noemde zijn cliënt verder onschuldig en zei dat ze geen andere keus heeft dan naar de rechter te stappen. Hij zei: “Jacqueline is een onschuldig slachtoffer en is opgelicht door Sukesh. Nu had ze geen keus, maar ze diende in januari 2023 een klacht in bij de politie van Delhi tegen Sukesh, maar de politie van Delhi handelde er niet naar. 

error: Kopiëren mag niet!