Alia Bhatt en Varun Dhawan reageren op trailer van Katrina Kaif’s ‘Merry Christmas’

De hoofdrolspelers Katrina Kaif en Vijay Sethupathi van ‘Merry Christmas’, zorgen sinds de aankondiging voor veel opschudding. Het team bracht op 20 december een mysterieuze trailer uit, die de aandacht trok van fans en beroemdheden als Vicky Kaushal, Alia Bhatt en Varun Dhawan. 

Sanjay Kapoor, Vinay Pathak en Pratima Kannan maken ook deel uit van de cast. 

Met name Alia Bhatt en Varun Dhawan uitten hun bewondering overde trailer. 

In een Instagram-verhaal deelde Alia Bhatt de trailer, waarin ze haar opwinding uit met een bericht met de tekst: “Oké, dit is heel erg cool! Ik ben erg opgewonden.” 

Ondertussen reageerde Varun Dhawan op de trailer op zijn Instagram Story en zei: “THE TWISTED GENIUS SRIRAM IS TERUG.”

Vicky Kaushal deed ook mee en prees de trailer als een van de best gesneden trailers. Hij wacht met spanning op de release van de film en tagde Katrina, samen met anderen die bij het project betrokken waren. 

De trailer, vol actie, drama en mysterie, ontvouwt zich op kerstavond. De personages van Katrina Kaif en Vijay Sethupathi zijn van plan de avond samen door te brengen, maar de nacht neemt een onverwachte en onheilspellende wending. ‘Merry Christmas’ verschijnt zowel in het Hindi als in de Tamil-versie. 

De cast bestaat uit Sanjay Kapoor, Vinay Pathak, Pratima Kannan en Tinnu Anand, Radhika Sarathkumar, Shanmugaraja, Kavin Jay Babu en Rajesh Williams.  Radhika Apte en Ashwini Kalsekar zullen speciale gastoptredens maken in de film. ‘Merry Christmas’, geregisseerd door Sriram Raghavan, zal op 12 januari 2024 in de bioscoop verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!