Richa Chadha viert veelbewogen en zalige verjaardag 

Richa deelde binnenfoto’s van de festiviteiten. Vijay Varma, Tamannaah, Tillotama Shome, Pulkit Samrat, Kriti Kharbanda, Arunoday Singh, Zoya Hussain en Parvathy Thiruvothu woonden het verjaardagsfeestje bij. Richa Chadha deelde foto’s van alle gasten met een speciale opmerking bij elke foto. 

Er is een foto van Vijay Varma, Tamannaah en Tillotama Shome waarop je ze kunt zien genieten. Richa schreef in het onderschrift: “Het was super chill.” Op een groepsfoto schreef Richa: “Ik denk dat iedereen plezier had.” Op één foto is Richa te zien terwijl hij de verjaardagstaart aansnijdt. De foto vergezeld van dit onderschrift: “Bedankt vrienden, voor het plezier van uw gezelschap.” 

Richa schreef ook een uitgebreide notitie in het onderschrift.  Er staat: “Verjaardagspost! Het was een goed jaar… we hadden net een kleine geïmproviseerde open dag! Een beetje moeilijk om dankbaarheid in je botten te voelen als de wereld zoveel verlies en gekte ervaart, maar ik denk dat nu het moment is tijd om de zegeningen te tellen… Bedankt voor de meest geweldige tijd, schatje Ali Fazal. Ken niemand anders die dit op zo’n korte termijn voor elkaar zou kunnen krijgen! Bedankt mijn lieve vrienden, ik voel me zo geliefd. Bedankt.” 

Richa Chadha staat bekend om films als Section 375:Marzi Ya Jabardasti, Fukrey Returns, Love Sonia, Panga, Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela. Sinds 2022 is ze getrouwd met acteur Ali Fazal. Ze trouwden tijdens een intieme ceremonie in Lucknow.

error: Kopiëren mag niet!