Kerstbraderie en fairs trekken veel bezoekers aan 

In december wordt bijna elk weekend wel ergens een kerstbraderie of christmas fair georganiseerd. Dit zijn kleine, maar leuke initiatieven onder de samenleving die behoorlijk wat mensen aantrekken. Uit onderzoeken blijkt dat december de duurste maand van het jaar is, omdat mensen extra uitgeven. Veel winkeliers creëren ook een leuke sfeer met decoratie en muziek om klanten aan te trekken. 

Het houden van een braderie of christmas fair is een leuke gelegenheid, waarmee men een groter publiek kan aantrekken. 

Afgelopen weekend vond er een leuke Christmas Fair plaats op het Cobo terrein in Charlesburg, georganiseerd door de Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemingen in Suriname (AKMOS). Er was een breed scala aan goederen beschikbaar, waaronder kleding, heerlijke maaltijden, verse honing, verfijnde wijnen, elegante glazen borden en nog veel meer. Er waren ook leuke speelattracties voor kinderen. Enkele grotere bedrijven waren ook aanwezig met enkele aanbiedingen, waardoor het evenement aantrekkelijk was voor zowel volwassenen als kinderen.

Maar ook de “Winter Candyland” SHLX Family Christmas Fair in de Ballroom van Royal Torarica trok afgelopen weekend een aanzienlijke drukte. Dit evenement bood een gevarieerd aanbod aan stands van kledingwinkels, bijoux, cake- en snackshops, en nog veel meer.

Het evenement schitterde van mooie kerst decoratie en thema’s. De ballroom en looppaden ondergingen een volledige transformatie tot een winter candyland, compleet met de Kerstman in glinsterend goud en elven gekleed in het groen, waarbij kinderen de ruimte kregen foto’s te maken met hen. 

Het evenement bood niet alleen een aangename sfeer, maar ook aantrekkelijke, trendy attracties voor bezoekers. Kinderen konden genieten van een opblaasbare party bubble house, terwijl selfie booths beschikbaar waren voor het maken van leuke fotoafdrukken tegen een kleine bijdrage. 

Wat maakt het aantrekkelijk voor bezoekers?

Mevrouw Karin, een van de bezoekers van de fairs, deelt enthousiast dat ze volledig aan haar trekken is gekomen.Mensen gaan er gemakkelijker naartoe gaan als er geen toegang entree is, vooral in december. Wat het extra leuk maakt is, dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen op een budgetvriendelijke manier kunnen genieten en wellicht wat feestinkopen kunnen doen voor de komende feestdagen.

SD

error: Kopiëren mag niet!