Aditya Roy Kapur juicht voor Ananya Panday tijdens vertoning Kho Gaye Hum Kahan 

Aditya Roy Kapur juichte voor Ananya Panday tijdens de vertoning van Kho Gaye Hum Kahan. Haar beste vrienden, Suhana Khan en Shanaya Kapoor, waren ook aanwezig. De vertoning van de aankomende film Kho Gaye Hum Kahan van Ananya Panday, Siddhant Chaturvedi en Adarsh ​​Gourav vond deze week plaats in het kantoor van Excel Entertainment in Mumbai. 

Bij de gelegenheid waren veel sterren aanwezig, waaronder onder meer Siddhant, Adarsh, Ananya, Aditya Roy Kapoor, Shanaya Kapoor, Suhana Khan en Orry. De sterren kozen voor casual-chique outfits voor de affaire. Aditya Roy Kapoor juichte Ananya Panday toe tijdens de vertoning van haar nieuwe film in een casual pasvorm, en ze trok bij de gelegenheid de aandacht in een prachtig crop-T-shirt, minirok en een oversized blazercombinatie. De paparazzi klikten op de geruchten over tortelduifjes buiten de vertoningslocatie. 

Terwijl Ananya een wit T-shirt met gestrikte voorkant, een zwarte minirok met denimdessin, een blazer met notch-revers, Prada-slip-ons, sierlijke accessoires en minimale glamour koos, complementeerde Aditya haar met een grijs overhemd met geruite print en een effen grijze ronde hals.T-shirt met halslijn, verweerde grijze spijkerbroek, bijpassende sneakers, bijgesneden baard en een baseballpet.

error: Kopiëren mag niet!