Ranveer Singh vervangt Shah Rukh Khan in Thalaivar 171 van Rajinikanth

Ranveer Singh zal Shah Rukh Khan voor de vierde keer vervangen als hij Rajinikanth’s Thalaivar 171 tekent, hier is zijn succesvolle run! Er zijn veel speculaties dat nadat Shah Rukh Khan de film van Lokesh Kanagaraj met Rajinikanth, genaamd Thalaivar 171, had afgewezen, de regisseur van Leo heeft Ranveer Singh benaderd voor de uitgebreide cameo, wat ons verrassend genoeg met een zeer geldige vraag achterlaat: is Ranveer de vervanger van SRK in de industrie geworden? 

Zeker, hij was eerder de vervanger van Salman Khan, zoals hij Bhai ook verving in Bajirao Mastani en Padmaavat.  De Gunday-acteur verving zelfs Ranbir Kapoor in Dil Dhadakne Do, en hoewel hij de afgelopen jaren de favoriete acteur was, is zijn succes zeker een bewijs geweest van het feit dat deze vervangingen niet fout zijn gegaan. 

Volgens een Pinkvilla-bericht ging SRK, terwijl Shah Rukh Khan door Lokesh Kanagaraj werd benaderd voor een uitgebreide cameo in de aankomende film van Rajinikanth, beleefd op het aanbod in. De regisseur benaderde onmiddellijk Ranveer Singh voor de rol, die maar al te graag het scherm deelt met Thalaiva! Interessant genoeg is dit niet de eerste keer dat Ranveer Shah Rukh Khan vervangt en in zijn schoenen stapt. Dit is eerder gebeurd en we hebben wat onderzoek gedaan om dit veronderstelde feit te doorgronden. 

Dus aangezien Ranveer Singh nu officieel de schaduw van Shah Rukh Khan is, zou het heel interessant zijn om te zien of hij een nichecarrière zou opbouwen in de schoenen van de OG King! 

Ironisch genoeg kreeg Ranveer Singh de prijs voor het beste debuut van Shah Rukh Khan, en hier is een filmpje van de jonge superster die huilt terwijl SRK hem probeert op te vrolijken. Een fanclubaccount van Ranveer heeft de video op YouTube geüpload.

error: Kopiëren mag niet!