NBA-overzicht: Ja Morant heroïsch in debuut als Grizzlies op Pelicans

Ja Morant’s spectaculaire prestatie leidde de Memphis Grizzlies naar een spannende zege over de New Orleans Pelicans met 115-113 na terug te zijn gekomen van een aanzienlijke achterstand. In zijn eerste wedstrijd na een schorsing van 25 wedstrijden vanwege een incident met een vuurwapen op een livestream, was Morant goed voor 34 punten, inclusief het winnende schot in de laatste seconden van de wedstrijd. Naast zijn puntenaantal droeg hij bij met zes rebounds en acht assists. Jaren Jackson Jr. en Desmond Bane steunden Morant met respectievelijk 24 en 21 punten voor de Grizzlies, en het verlies werd doorbroken ondanks sterke prestaties van Brandon Ingram en Jonas Valanciunas van de Pelicans.

In andere NBA-actie versloegen de Golden State Warriors de Boston Celtics met 132-126 in een intense overwerkclash, met een sleutel-driepunter van Stephen Curry laat in de verlenging. Curry had een game-high van 33 punten, en de overwinning was hun derde op rij ondanks een 17-punten achterstand tijdens het spel.

De Milwaukee Bucks versloegen gemakkelijk de San Antonio Spurs met 132-119, dankzij een dominante 40-puntsprestatie van Damian Lillard, en de Portland Trailblazers stopten een zevenspellen verliezende streak door de Phoenix Suns 109-104 te verslaan, geleid door Anfernee Simons’ 23 punten en zeven assists.

error: Kopiëren mag niet!