Gouden huwelijk echtpaar Mangroe-Oedietram

Het echtpaar Mangroe-Oedietram vierde maandag hun gouden huwelijk. Dit deden ze te midden van kinderen, kleinkinderen, families en vrienden. Enkele regeringsvertegenwoordigers brachten de felicitaties over.

De heer Soerdjpersad Mangroe zag het levenslicht op 18 oktober 1949 in het district Suriname. Zijn krachten gaf hij aan Gambros kledingbedrijf. Nadien opende hij zijn eigen kledingzaak. Vanwege zijn bijzondere prestaties in de maatschappij werd hij gedecoreerd tot Ridder in de Ere Orde van de Palm. Het lezen van religieuze boeken en voetballen behoren tot zijn hobby’s. 

Mevrouw Kewalwatie Oedietram is geboren op 4 mei 1954 ook in het district Suriname. Haar passie is altijd geweest het stikken van kledingstukken. Ook zingen en het bespelen van instrumenten in de verschillende tempels behoren tot haar hobby’s. 

Uit het huwelijk zijn drie dochters en twee zonen geboren. Ook zijn er elf kleinkinderen en één achterkleinkind. 

Het kopen van een Mercedes Benz waarmee hij enkele reizen heeft gemaakt, behoort tot een bijzonder moment in hun leven. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het Hindoe geloof. Het echtpaar mocht van de regeringsvertegenwoordigers de gebruikelijke enveloppe met inhoud, een bloemstuk en een ingelijste foto in ontvangst nemen, zo meldt het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!