Mariah Carey rockt in strak geheel zwart uiterlijk 

Het uitverkochte ‘Merry Christmas One and All!’  tour begon op 15 november. De koningin van Kerstmis, Mariah Carey (54), de ‘All I Want for Christmas Is You’-zangeres, filmde zondag haar kerstconcert op de slotavond in Madison Square Garden in New York City. 

Terwijl ze naar de beroemde locatie van Manhattan vertrokken, fotografeerden fotografen Carey die er stijlvol uitzag in een zwart topje, een strakke zwarte broek en sprankelende, zilveren hakken met bandjes, samen met zwarte tinten en een diamanten halsketting terwijl ze naar de camera zwaaide. 

De uitverkochte Merry Christmas One and All!  De tour begon op 15 november, met verrassende gasten als Ariana Grande en Jennifer Hudson die het popicoon op het podium voegden om eerder deze maand samen het nummer “Oh Santa” uit 2020 van het trio uit te voeren. 

Zondag plaatste Carey een minidocumentaire op haar YouTube-kanaal die een ‘exclusief kijkje achter de schermen gaf van de nauwgezette voorbereidingen en magische momenten’ van de tour, aldus een persverklaring die voorafgaand aan de video werd vrijgegeven en zo”, begon de vijfvoudig Grammy-winnaar de video. “Ik kan niet geloven dat dit de laatste show is”, zei Carey in een glinsterende, rode strapless mini-jurk over de slotavond. “Opwinding! Vrolijk kerstfeest, New York.” 

Het huidige Victoria’s Secret-model bracht op 8 december ook een nieuwe videoclip uit met de titel “All I Want for Christmas Is You (Festive Lambs Edition)”, waarin verschillende beroemdheden verrassende cameo’s maakten in het project, waaronder Miley Cyrus, die rendieroren droeg, Nicole Richie met een kerstmuts en Mario Lopez die een vredesteken naar de camera flitst. 

De 12-jarige tweeling van de ster, Moroccan en Monroe, die ze deelt met ex Nick Cannon, is ook te zien. In een digitale coverstory van PEOPLE over haar iconische vakantiestatus onthulde Carey dat deze kersttijd extra speciaal voelt. “Ik heb het hele jaar uitgekeken naar deze kerst,” vertelde ze, en beschreef welke tradities volgens haar een ‘dood’ of ‘nee’ zijn.

error: Kopiëren mag niet!