De Bridgerton-look van Sonakshi Sinha met een Desi-twist

Sonakshi Sinha is op haar modieuze best in haar meest recente Instagram-upload. Stoor Sonakshi Sinha niet. Ze is druk bezig met het uitstralen van Indiase prinsessen vibes. 

De actrice deelde foto’s van wat een traditionele bruiloft lijkt te zijn en verbaasde ons allemaal in een prachtig wit ensemble en een chique paraplu. Met het onderschrift ‘Bridgerton… but make it desi’, haar Arpita Mehta-outfit en onberispelijke stijl, bracht de actrice ons echt naar een periodedrama.

Mocht u zich afvragen waar Sonakshi in haar bijschrift naar verwijst, laat ons u dan helpen. Bridgerton is een Netflix-serie die is gebaseerd op fictieve koninklijke liefdesverhalen die zich afspelen in het Regency-tijdperk. Het onderzoekt de romantische levens van aristocratische personages en drijft ons naar een wereld vol passie, schandalen en hilarische maatschappelijke verwachtingen. 

Ondertussen houden de berichten van Sonakshi Sinha ons altijd bezig. Onlangs omarmde de actrice de strandvibe en deelde ze foto’s terwijl ze in de zee poseerde. Haar prachtige zwarte badkleding was absoluut een scroll-stopper. Ze ondertitelde de foto’s met: ‘Zeemeermin mist de oceaan’, met een oceaanemoji. 

Een tijdje geleden behaalde Sonakshi Sinha haar eerste Filmfare OTT-prijs als beste actrice voor haar film Dahaad. Ze deelde foto’s met haar trofee en uitte haar vreugde door te zeggen: “Wie wil er niet thuiskomen bij deze babe? Het is lang wachten sinds de laatste keer dat ik voor Dabangg won, en het in ontvangst nemen van de Filmfare Best Actress Award voor Dahaad voelt alsof het het wachten waard was!! Nu heb ik een aantal serieuze bedankjes om rond te gooien… dus wees geduldig. Grote shoutout naar de meesterbreinen achter ‘Dahaad’, Tiger Baby en Excel. Entertainment – ​​jouw visie zorgde ervoor dat ik vrolijke radslagen maakte. Grote liefde voor onze geweldige kapiteins Reema Kagti en Zoya Akhtar, en een speciaal knipoog naar Farhan Akhtar en Ritesh Sidhwani, omdat ze mij voor het eerst voorstelden als Anjali Bhaati. Regisseurs Reema Kagti en Ruchika Oberoi, jullie hebben van mij een Bhaati Sahab gemaakt – jullie zijn de echte MVP’s!”

Op het werkfront zal Sonakshi Sinha de volgende zijn in Heeramandi van Sanjay Leela Bhansali. Het Netflix-project bevat ook Aditi Rao Hydari, Richa Chadha, Sanjeeda Sheikh en Manisha Koirala.

error: Kopiëren mag niet!