Teaser van volgende hoofdstuk van het politieuniversum

“Ik ben blij om jullie mijn eerste actievolle show te kunnen aanbieden”, schreef Sidharth Malhotra. Rohit Shetty’s aankomende project Indian Police Force, een onderdeel van zijn grand cop-universum, had vandaag zijn teaser-release en het kwam met een knal. 

In de serie speelt Sidharth Malhotra de hoofdrol, naast Shilpa Shetty en Vivek Oberoi. De teaser introduceert de serie als “Het volgende hoofdstuk van het politie-universum.” 

De video toont Sidharth Malhotra, Shilpa en Vivek in een aantal spannende actiescènes. De huiveringwekkende muziek, de tikkende bomklok en de actiestukken tillen de video naar een heel ander niveau. 

Hoofdacteur Sidharth Malhotra deelde de teaser van de serie op social media en schreef in zijn Instagram-post: “Ik ben blij om jullie mijn eerste actievolle show, Indian Police Force, te kunnen aanbieden. Terug in een nieuw uniform met maestro Rohit Shetty, het politieuniversum. Force On Prime, 19 januari op Prime Video India.”  

Ondertussen schreef Shilpa Shetty dit terwijl ze de teaser deelde: “De strijdmacht is onderweg en nadert snel! Alle eenheden klaar? Indiase politie op Prime, nieuwe serie, 19 januari.”

Over het politie-universum van Rohit Shetty – de film Sooryavanshi uit 2021 was de vierde film in het politie-universum van Rohit Shetty. Ranveer Singh speelde de rol van politieagent in de film Simmba uit 2018, terwijl Ajay Devgn speelde in de politieserie Singham. In Sooryavanshi speelde Akshay de hoofdrol van Veer Suryavanshi, een personage dat werd geïntroduceerd als een Anti-Terrorist Squad (ATS) -officier in een cameo-rol in de film Simmba uit 2018.  Het volgende deel van de films uit het politieuniversum is Singham Again, met ook Deepika Padukone, Tiger Shroff, Kareena Kapoor en de andere sterren uit het Rohit Shetty-politieuniversum in de hoofdrollen.

error: Kopiëren mag niet!