Prabhas is de koning van de duurste scènes in de Indiase cinema

Terwijl Salaar zich opmaakt voor een bioscoopuitgave, is hier een lijst met de duurste scènes die in Indiase films zijn opgenomen – in drie daarvan speelt Prabhas een hoofdrol! 

Prabhas is helemaal klaar voor een bioscooprelease. Onder begeleiding van Prashanth Neel is het actie-extravaganza op 22 december in de bioscoop te zien. De film verschijnt een dag nadat Shah Rukh Khan’s Dunki op 21 december in de bioscoop verschijnt. 

Kijken naar deze enorme clash-voorspelling voor de winnaar is een behoorlijk lastige taak. Bovendien is Salaar een hele dure film. In feite kost slechts één scène van de film veel meer dan het budget van de meeste middenfilms. Overhypende actie en stuntsequenties zijn echter dingen waar de cinema graag aan uitgeeft. 

De afgelopen tien jaar is er meer dan 100 crores uitgegeven aan slechts vier tot vijf grote actiescènes in grote actiefilms. Dit omvat films van Akshay Kumar, Ajay Devgn en anderen. Maar raad eens wie de koning van de duurste scènes in de Indiase cinema is? Welnu, het is niemand minder dan onze Baahubali-acteur die de lijst met duurste scènes regeert met drie grote sequenties. In feite bedragen de kosten van deze drie sequenties zelf meer dan 100 crore.

error: Kopiëren mag niet!