Madonna brengt Julia Garner op podium voor ‘Vogue’-optreden tijdens Celebration Tour

Julia Garner, de actrice uit Inventing Anna en Ozark – die officieel werd gecast als Madonna in de uitgestelde, zelfgestuurde biopic van de superster, kan EW bevestigen – sloot zich deze week aan bij het popicoon voor een optreden tijdens haar Celebration Tour. 

Madonna bracht de 29-jarige actrice donderdagavond op het podium in de Barclays Center-arena in Brooklyn, waar het tweetal Madonna’s direct iconische balzaalgedeelte van het concert co-jureerde, waarin de legendarische singer-songwriter vaak speciale gasten in elke stad verwelkomt.  ze komt langs om naast haar te komen zitten. 

Nadat RuPaul’s Drag Race-winnaar Bob the Drag Queen een set stoelen op het podium had geplaatst, liep Garner – gekleed in een doorschijnend zwart topje met een witte kraag geïnspireerd op Madonna’s videoclip “Erotica” – de catwalk af om zich aan het einde van de show bij Madonna te voegen. het platform.

Samen voerden ze lichte choreografieën uit voordat ze hun aandacht richtten op de artiesten die voor hen aan het dansen waren – waaronder Madonna’s dochter Estere, die zelfs een knuffel kreeg van Garner. ‘Julia, je was een geweldige jury’, zei Madonna, terwijl ze Garner omhelsde voordat ze het podium verliet. 

Een bron bevestigde aan EW dat Garner aanvankelijk was gecast om Madonna te spelen in de langlopende biopic over haar leven, hoewel het door Universal gesteunde project in januari werd opgeschort, zodat Madonna zich kon concentreren op de voorbereiding op de Celebration-wereldtournee. 

Voordien bevestigde EW echter ook dat actrice Julia Fox een ontmoeting had gehad met Madonna om te praten over de mogelijke rol van Debi Mazar, de oude vriendin van de “Like a Prayer”-zangeres, in de film. Terwijl zij en Cody het hele jaar 2020 werkten, deelden zij en Cody hun proces vaak op sociale media, waarbij ze verhaaldetails onthulden, waaronder het vastleggen van Madonna’s leven in New York City, het schrijven van ‘Like a Prayer’, het filmen van Evita en haar  vriendschap met Jose Gutierez Xtravaganza en Luis Xtravaganza uit de ballroomscene van Harlem, die inspireerde en bijdroeg tot het succes van Madonna’s hit ‘Vogue’ uit 1990.

error: Kopiëren mag niet!