Aditya Roy Kapur won harten met Aashiqui 2, maar Kartik Aaryan leidt Aashiqui 3 

Aditya Roy Kapur werd beroemd als Rahul Jayakar in Aashiqui 2. In de film speelde Shraddha Kapoor de hoofdrol, en naar verluidt werd het duo daar ook verliefd. Hoewel de relatie niet lang duurde, zijn hun indrukwekkende optredens voor altijd in onze harten gebleven. 

Aashiqui 3 werd afgelopen september aangekondigd met Kartik Aaryan aan de leiding. In de nieuwste Koffee With Karan seizoen 8, aflevering 8, siert Aditya de bank samen met goede vriend Arjun Kapoor. Het duo besprak hun carrièretraject en box office-flops. Afgezien van de discussies rond Ananya Panday, is Kapur’s reactie op Kartik die in zijn beroemde personage stapt wat de aandacht heeft getrokken. 

Karan Johar vroeg de acteur van The Night Manager hoe hij het vindt om vervangen te worden door Kartik Aaryan in Aashiqui 3. Hierop antwoordde Aditya Roy Kapur: “Ik denk dat hij de perfecte persoon is om het stokje over te nemen. Er was geen enkele kans dat ik hierin aanwezig zou kunnen zijn, omdat mijn personage in het tweede deel een lange duik ging maken, waarvan hij niet meer terugkeert. Ik vind het geweldig. Ik ging dood in die film, waar kom ik nu terug? Mijn geest zal terugkomen.“ 

Aditya Roy Kapur grapte dat hij als geest zou moeten terugkeren om deel uit te maken van Aashiqui 3. Karan Johar voegde eraan toe dat het grappig zou zijn om hem te zien als een geest die Kartik Aaryan achtervolgt omdat hij zijn populaire rol heeft overgenomen! Ondertussen kondigde Kartik Aaryan vorig jaar het nieuws van Aashiqui 3 aan op zijn Instagram-account. Anurag Basu zal de film regisseren.

error: Kopiëren mag niet!