AbRam voert kenmerkende pose van vader Shah Rukh Khan uit tijdens zijn jaarlijkse dagevenement 

Shah Rukh Khan werd samen met zijn vrouw Gauri Khan en hun dochter Suhana Khan gezien toen ze aankwamen op de Dhirubhai Ambani International School om deel te nemen aan het jaarlijkse dagevenement. Hun zoontje AbRam betrad het podium om een ​​toneelstuk op te voeren en hij stal ieders hart door de kenmerkende pose van zijn superstervader uit te voeren. 

Hij verraste het publiek toen hij zei: “Geef me een knuffel, ik hou van knuffels.” Al snel begonnen zijn klasgenoten uit de sketch hem knuffels te geven nadat hij de kenmerkende pose van SRK had uitgevoerd en het deuntje van Dilwale Dulhaniya Jayenge op de achtergrond begon te spelen. 

Fans waren overweldigd door het optreden van AbRam en zeiden dat hij de charme van zijn vader heeft. In de videoclip speelde AbRam de rol van ‘The Nutty Professor’. SRK en Gauri werden gezien terwijl ze de kleine aanmoedigden en ze werden ook gezien terwijl ze aan het kletsen en lachen waren terwijl ze in het publiek zaten. 

Ondertussen maakte Suhana onlangs haar debuut met Zoya Akhtars regie The Archies. Ze speelt Veronica “Ronnie” Lodge in het muzikale tienerdrama. Ze verscheen onlangs op Kaun Banega Crorepati 15 samen met regisseur Zoya Akhtar en andere sterrencast van de film The Archies – Agastya Nanda, Khushi Kapoor, Vedang Raina, DOT, Mihir Ahuja en Yuvraj Menda. 

Dit jaar leverde Shah Rukh Khan twee grote hits af, met ‘Pathaan’ en ‘Jawan’. Hij maakt zich nu op voor de release van zijn aankomende film Dunki, geregisseerd door Rajkumar Hirani. De film markeert de eerste samenwerking tussen SRK en Hirani. Ook Taapsee Pannu, Vicky Kaushal en Boman Irani spelen prominente rollen. ‘Dunki’ is helemaal klaar om op 21 december 2023 op de schermen te verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!