30-jarige commercieel sekswerker verdacht van diefstal goud en geld van klant

De politie van het bureau Livorno heeft donderdag 14 december de commerciële sekswerker D.B. (30) aangehouden. Tegen deze man was eerder die dag aangifte van diefstal gedaan. 

Volgens de 40-jarige aangever A.M. had hij D.B. aan de Indira Gandhiweg ontmoet en wist dat het om een sekswerker ging. Hij maakte vervolgens een afspraak met de verdachte om naar een pension te gaan en reed samen met hem naar een adres in het ressort Latour waar hij één gram goud verkocht voor een bedrag in SRD. Bij die gelegenheid gaf de commerciële sekswerker hem aan, dat hij SRD 500 neemt voor zijn verrichtte diensten, dat D.B. ook gelijk ontving. 

Na afloop van de sekspartij tussen de twee mannen, liep A.M. naar de toiletruimte van waaruit hij zag, dat de sekswerker zijn kleren aan trok om te vertrekken. Aangezien de aangever moe was, viel hij in slaap en werd wakker toen een medewerker van het pension op de deur klopte om hem aan te geven dat de tijd voor huur om was. 

Toen A.M. op het punt stond de pension te verlaten, ontdekte hij dat er een geldbedrag in SRD en een hoeveelheid ruw goud was weggenomen uit zijn broekzak. Hij vermoedde direct dat D.B. meer daarvan moest afweten, aangezien hij alleen met de commerciële sekswerker was geweest en ging direct naar het politiebureau voor het doen van aangifte tegen de sekswerker.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.B. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!