Dode en gewonden bij aanrijding tussen lijnbus en auto op Indira Gandhiweg

Bij een aanrijding zondagochtend rond half acht tussen een lijnbus en een auto op de Indira Gandhiweg ter hoogte van Smart Connection, zijn één dode en gewonden gevallen, aldus de politie Regio Midden.

De  bestuurder van de personenauto zat bekneld in zijn voertuig en de lijnbus was  deels in de trens langs de weg beland.

De ingeschakelde brandweer wist de bestuurder, de 25-jarige K.A., van de personenauto uit zijn benarde situatie te bevrijden, maar bij aankomst van de ambulancedienst vertoonde hij geen tekenen van leven meer.

De mede-inzittenden in de personenauto zaten, konden geen verklaring afleggen met betrekking tot hoe de aanrijding heeft plaatsgevonden. Ook zij liepen letsels op en moesten in een ambulance worden afgevoerd

naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De bestuurder van de lijnbus raakte ook gewond en ook hij werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd. Volgens een verklaring van de bestuurder van de lijnbus zag hij de bestuurder van de personenauto plotseling op zijn rijhelft met als gevolg de aanrijding.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de lijnbus over de Indira Gandhiweg reed, komende vanuit de richting Latour en rijdende naar Lelydorp,  terwijl de bestuurder van de personenauto in de tegenovergestelde richting reed. 

Op een gegeven moment kwamen zij met elkaar in botsing.

Zowel de lijnbus als de personenauto zijn in het belang van het verder onderzoek in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!