De gebeurtenissen op de sets van Jaane Jaan

Kareena Kapoor Khan, Jaideep Ahlawat en Vijay Varma waren onlangs te zien in Jaane Jaan van Sujoy Ghosh. Kareena heeft zich nu opengesteld over de samenwerking met de twee acteurs en zei dat ze allemaal uit verschillende ‘werelden’ komen. 

Jaideep onthulde ook dat hij geen moeite deed om op de sets met Kareena te praten omdat hij slecht is in koetjes en kalfjes. Kareena zei: “Ik voel Vijay en mijn chemie, het feit dat we nooit hebben samengewerkt en het feit dat we uit verschillende werelden komen. Daarmee bedoel ik niet onze optredens, alleen  de omstandigheden van ons leven zijn anders. We hebben elkaar nooit gekruist. Dus op de een of andere manier hielp dat ook bij de uitvoering. Zij zijn van NSD en ik ben van de K3G-acteerschool.”

Kareena Kapoor zegt dat ze voelde dat haar schot ‘faltu’ was nadat ze de scène van Jaideep Ahlawat in Jaane Jaan had gezien: ‘Ze zijn van NSD, ik ben van de K3G-acteerschool’. 

Jaideep Ahlawat herinnerde zich hoe hij niet met Kareena Kapoor Khan wilde praten op de sets van Jaane Jaan en zei dat hij altijd bij haar vandaan zat. Toen Jaideep werd gevraagd naar het laatste shot van de film, legde Jaideep uit dat hij gewoon te veel in het personage zat en onthulde ook dat hij niet veel met Kareena sprak, wat mogelijk heeft geholpen in de scène. Sanya Malhotra onderbreekt hem vervolgens en vraagt: “Was dit alleen voor de scène of voor de hele film.”Jaideep zei: “De hele film”. Kareena zei: “Sujoy deed eerst mijn invalshoek en maakte de close-up af en hij gaf me de aanwijzingen. In de 24 jaar dat ik werk, heb ik na mijn injectie zoiets van: ‘Ik heb het gedaan, ik ben weg, laat het maar liggen’. Omdat ik altijd deze zelfverzekerde actrice ben. Ik verstijfde en ik had het gevoel dat ik nog nooit zoiets heb gezien, ik heb met iedereen in deze branche samengewerkt. Ik zei tegen Sujoy “Mera Phirse Lo schoot. Ik voel me een faltu.”

error: Kopiëren mag niet!