Bigi Machine en Rowe brengen muziekclip Rudeboy uit 

Bigi Machine is een muzikale kaseko formatie die uit getalenteerde heren bestaat die groot denken en creatief zijn. De muziekformatie is in verschillende muziekstijlen actief, voornamelijk op kaseko, kaboela, banamba en ook op het cultureel gebied.

Deze band bestaat uit 6 leden. Buiten de muziekwereld hebben de leden van Bigi Machine ook een goede band met Rowé, dus toen dit lied in elkaar werd gezet door de heren van Bigi Machine kwamen ze tot de ontdekking dat Rowé de juiste persoon was voor dit project. Ze hebben hem benaderd voor een samenwerking, en een succesvol project uitgebracht. 

In gesprek met Dagblad Suriname zeiden de heren: “Momenteel is er een hype in Suriname over ‘Rude Boy’, dus hebben wij hiervan een nummer gemaakt. Men mag sowieso heel veel van ons verwachten. Dit is pas het begin, dit project was meer een kennismakingsproject om Suriname alvast te laten zien dat er een nieuwe muziekformatie in town is die veel talent bezit en dat we klaar zijn om de Surinaamse gemeenschap los te laten gaan op onze liedjes. Wij komen binnenkort ook met een korte live banamba opname naar buiten. Het Surinaamse volk mag klaar zijn voor veel meer in 2024. Zoals de naam het al aangeeft, mogen ze ook grote dingen van ons verwachten. Nationaal en internationaal mag een ieder ons in de gaten houden want Bigi Machine é kong foe doe Bigi San.”

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!