Jessica Simpson pronkt met haar torenhoge kerstboom 

De zangeres poseerde voor haar sprankelende middelpunt van de vakantie in een al even opvallend ensemble terwijl ze vertelde dat ze ‘extra dankbaar is’ voor haar ‘nieuwe entertainment-inspanningen’ 

De 43-jarige zangeres liet dinsdag op Instagram haar supergrote kerstboom zien. De knaller van twee verdiepingen, geplaatst in het midden van haar hal en omlijst door een wenteltrap, is van boven tot onder bedekt met glimmende kerstballen in de kleuren zilver, groenblauw, blauw en limoengroen.

De decoraties van Simpson zijn zo compact dat er nauwelijks takken te zien zijn. In plaats daarvan heeft haar middelpunt voor de feestdagen een gouden gloed en wordt ze geaccentueerd met af en toe een dierenfiguur, zoals een witte uil die bovenaan naar beneden tuurt. 

De eigen look van de zangeres in de serie drukknopen is net zo opvallend: een grafisch bijpassend setje, felroze trenchcoat, platformhakken en een metalen tas. Ze heeft genoeg reden om zich feestelijk te kleden en zich feestelijk te voelen, onthult ze in haar bijschrift.

“Ik voel me vandaag extra dankbaar voor de opwindende nieuwe kansen en inspirerende ontmoetingen op het gebied van muziek en nieuwe entertainmentactiviteiten”, schreef ze naast de fotogalerij, samen met verschillende zwijgende emoji’s. 

Eerder deze maand onthulde de onderneemster dat haar kinderen verantwoordelijk zijn voor de kerstversiering in hun huis en dat ze in november hun boom opzetten. De muzikante is moeder van zoon Ace Knute, 10, en dochters Birdie Mae, 4, en Maxwell Drew, 11, met haar man Eric Johnson. 

“Er is op dit moment iemand bezig met het aansteken van het huis. Ik kom naar huis; het zal net Griswold Christmas zijn als ik naar huis ga”, vervolgde ze, met een knipoog naar de klassieke film National Lampoon’s Christmas Vacation, waarin een  beroemde over-the-top vakantiedisplay. “Ze zullen zo opgewonden zijn om het mij te laten zien, omdat ze er gewoon dol op zijn. Ze houden van alles wat met de feestdagen te maken heeft.”

error: Kopiëren mag niet!