Brooke Shield’s dochter draagt ​​haar 17 jaar oude jurk opnieuw op de rode loper 

Shields droeg de jurk voor het eerst in 2006, zes maanden na de geboorte van Grier. Opnieuw is een van de dochters van Brooke Shields naar een evenement gestapt in een glamoureuze look die ze uit de kast van haar modelmoeder heeft gejat. Deze keer was het de 17-jarige Grier Hammond Henchy in een kledingstuk van dezelfde leeftijd als haar. 

Tijdens CNN Heroes: An All-Star Tribute zondagavond in New York City wiegde Grier een strapless zwarte kolomjurk van Richard Tyler – precies dezelfde die haar moeder in 2006 droeg op het Carousel of Hope Ball in Beverly Hills, Californië, zes maanden  na de geboorte van haar dochter. De twee stylden de jurk een beetje anders, waarbij Grier koos voor een modernere versie, door haar haar los en steil te dragen, terwijl Shields, 58, haar haar in een eigentijdse opsteekkapsel droeg. 

Ze had voor het evenement ook een zwarte microhandtas uit de jaren 2000 bij zich. Mis nooit meer een verhaal: meld u aan voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van People om op de hoogte te blijven van het beste wat People te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot meeslepende human interest-verhalen. 

Grier en haar oudere zus Rowan Francis Henchy, 20, die Shields deelt met echtgenoot Chris Henchy, staan ​​erom bekend dat ze allebei gaan winkelen in de kast van hun stijlvolle moeder. 

In september droeg Grier een van de vintage Badgley Mischka-jurken van haar moeder tijdens een avondje uit. Grier schitterde in het ensemble terwijl ze poseerde voor foto’s tijdens de viering van de openingsavond van haar moeder door Bird Hand in Wine in Café Carlyle (toepasselijk getiteld: ‘Eerder eigendom van Brooke Shields’). De jurk met vierkante halslijn was voorzien van verschillende glinsterende pailletten. Shields droeg het oorspronkelijk 22 jaar geleden tijdens Marshall Field’s Fash Bash in het Chicago Theatre in Chicago. Ze werd tijdens het evenement gefotografeerd terwijl ze poseerde met de andere Fash Bash-modellen in de jurk op het podium en ze maakten zelfs de Hollywood Issue-cover van Vanity Fair uit dat jaar na. 

Maar net als elke andere moeder ter wereld heeft Shields haar favoriete stukken aan haar dochters overhandigd voor speciale gelegenheden die geen rode loper zijn, waaronder Rowans bal in 2021. Die avond droeg Rowan de rode Golden Globes-jurk uit 1998 van haar moeder, die de actrice op Instagram deelde. “Ik vond het een bijzondere avond toen ik werd genomineerd voor een Golden Globe en deze jurk droeg in 1998, maar niets had me kunnen voorbereiden om mijn dochter deze te zien dragen op haar schoolbal”, schreef Shields destijds in het Instagram-onderschrift. “Trotse mama!”

error: Kopiëren mag niet!