Staande ovatie van Meenakshi Seshadri voor Anjali Anand 

Anjali Anand, eerder te zien in Khatron Ke Khiladi 13, maakt indruk op fans met haar spetterende optreden op Jhalak Dikhhla Jaa 11.

Juryleden en gast Meenakshi Seshadri waarderen haar danskunsten in een video. Farah Khan complimenteert haar en fans uiten hun liefde en lof in de reacties. 

Anjali’s reis in Khatron Ke Khiladi 13 won harten. Ze verscheen ook in de Bollywood-film Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani, waarin ze de zus van Ranveer Singh speelde. 

Anjali Anand, die eerder te zien was op Khatron Ke Khiladi 13, maakt indruk op fans met haar danskunsten op Jhalak Dikhhla Jaa 11. Een video van een komende aflevering doet de ronde op internet waar de juryleden samen met gast Meenakshi Seshadri kunnen zijn gezien hoe ik Anjali’s zinderende optreden waardeerde. De juryleden vonden alles geweldig en prezen haar daarvoor. 

Anjali was eerder te zien in de stuntgebaseerde realityshow Khatron Ke Khiladi 13. Ze overwon haar versnellingen en won vele harten voor haar reis. Bovendien was ze te zien in de Bollywood-film Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani.  Ze speelde de rol van de zus van Ranveer Singh in de film.

error: Kopiëren mag niet!