Schilderachtige muurschildering van Jennifer Lopez een van grootste interieurtrends 2024 

Vervoer jezelf naar een andere wereld met een prachtig fotobehang, vergelijkbaar met het tropische ontwerp van Jennifer Lopez. De Amerikaanse actrice en zangeres weet zeker het een en ander als het gaat om mode en interieurdecoratie. 

Schilderachtige landschapsmuurschilderingen zijn tegenwoordig het grootste verhaal in de decoratiewereld – heerlijk sfeervol en suggestief, een verbluffend ontwerp zal een ruimte transformeren en tot de verbeelding spreken. 

Het prachtige decorontwerp van Jennifer Lopez is dramatisch en gestileerd en doet denken aan een prachtig geïllustreerd verhalenboek. Lopez bewijst dat wanddecoratie niet zonder persoonlijkheid hoeft te zijn. Of je nu een statement wilt maken of kleur en textuur wilt toevoegen aan een kleine ruimte met één grotere muurschildering, het aankleden van een muur kan extra drama en opwinding toevoegen. 

De afgelopen tijd heeft er een explosie plaatsgevonden op het gebied van hightech digitaal printen, wat het spel enigszins heeft veranderd, waardoor een enorme hoeveelheid experimenten en nieuwe ontwerpers mogelijk zijn geworden’, legt Martin Waller, oprichter van Andrew Martin, uit. 

‘De keuze is enorm, maar wel heel persoonlijk, volledig afhankelijk van het huis en de kamer, om nog maar te zwijgen van je humeur en persoonlijkheid. Behang heeft de interieurwereld de afgelopen jaren stormenderhand veroverd, en eerlijk gezegd: alles gaat van geometrie en trompe l’oeil, bloemen en dieren, modern of eigentijds, grasdoeken, stoffen en muurschilderingen.’

error: Kopiëren mag niet!